Ким є насправді Ліліана Дмитрієва?

Дмитрієва Ліліана В’ячеславівна, успішна “business woman” чи просто вміла аферистка? Дмитрієва Ліліана налагодила схематоз у ягідній сфері та не тільки, вона провернула неоднократні аферистичні дії в усіх справах, де являється її присутність.

Відома ягідниця Дмитрієва Ліліана В’ячеславівна розробила шахрайський схематоз в безневинному, здавалося б, бізнесі. Вона є власницею розплідника. Ліліана Дмитрієва позиціонує себе, як гуру ягідної справи, за фактом вона провертає афери, які розсудливій людині в голову не прийдуть. Ліліана могла б спокійно вирощувати культури рослин та заробляти солідні гроші, та такий шлях не для нашої героїні,по її статурі можна визначити: «Що на одному-чомусь, її ВЕЛИКИЙ потенціал не зупиняється». Тому вибрала шлях брехні та афер.

Пані Ліліана велику увагу приділяє селу Костовці. З тих пір, як тут з’явилася «Брусвяна», дороги стали доглянутими, на вулицях з’явилися ліхтарі, побудували нову церкву, сквер, дитячий майданчик, новий продуктовий магазин. Гарний піар і тільки,насправді з усього сказаного можемо побачити тільки на документах,а по факту село виглядає наче занедбана місцевість в Російській Федерації.

Нажаль, благодійними намірами тут і не пахне,адже за цим приховуються корупційні дії.

З офіційних джерел,з Єдиного державного реєстру судових рішень, випливає наступна бізнес-схема Дмитрієвої Л.В. та інших учасників бізнес-клубу «Business Woman club».

Ця спільнота жінок використала ідею таку,що займали гроші у різних знайомих,без наміру повертати. Дмитрієва Л.В. раніше була власницею ресторану,який неодноразово віддавала під залог,як бачимо рестораном вже не володіє,та вона обзавелася знайомими,вигідними для її інтересів,а також однією з цієї спільноти являється і пані Сердюкова О.С. Це були депутати,бізнесмени,політики і інші високопоставлені люди,в яких жінки уміло позичили грошей і звісно ніхто нікому нічого не повертав. Ось тому показники з офіційних сайтів:

Сердюкова О.С.,учасниця «Business Woman Club», взяла гроші в позику,а Дмитрієва Л.В. стала її поручником. Пройшов час та потрібно повертати запозичене,тут і випливає многочисленні відмовки для відтягування часу ,а там і зовсім повернення грошей. Справа набирає обертів,розгляд,якої проводиться в Святошинському районному суді м.Києва,звідси розгортається гра акторки «погорілого театру» Дмитрієвої Ліліани,де видає себе розумово-відсталу особу та намагається довести,що не усвідомлювала свої дії під час розгляду однієї зі справ про стягнення боргу. Як успішна жінка взагалі веде справи в бізнесі,якщо не розуміючи підписує важливі документи?

Виникає питання: «Чи вірите ви,що «business woman»,ягідна королева,член політичної партії,відома та успішна,не має свого «скелета в шкафу»? Судячи по всьому, у Ліліани Дмитрієвої ще той скелет,немалих розмірів!

А також,зверніть увагу тому,що Дмитрієва Ліліана В`ячеславовна депутат,член політичної партії “За майбутнє»,коментарії про об`єднання партії не найкращі,знаєте!А це і не дивно,адже де знаходиться пані Ліліана,там нічим гарним не пахне. Подібне парламентське утворення виникло єдине для того,щоб їхні учасники мали змогу захищати свої бізнеси. Ну і ще обмінювати голоси на субвенції для виборчих округів та інші «плюшки» від влади. Група «За майбутнє» є, кажучи бізнесовою термінологією,спільною інвестицією,видно навіть з її керівництва. Ця партія створена з бізнесменів і місцевих баронів,у яких не було взагалі ніякої ідеології їх опозиції та боротьби. Виходячи з усього,Дмитрієва Ліліана — це просто брехлива,мафіозна аферистка,яка робить тільки для своєї «кормушки»,а ніяк не на користь іншим,тому і статура виглядає не найкращим виглядом. А також доповнюю тим,що вона відома в соціальних мережах,велика аудиторія слухачів,які ні разу не чули і не бачили від неї слів чи допомоги в підтримку України.

Отже,замисліться: «Ким являється насправді Ліліана Дмитрієва?

Добавить комментарий:

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *